8 Şubat 2012 Çarşamba
Mantar Tava
Bu aralar mantarın değişik alternatiflerini deniyorum.Çok üstüste geldi tarifler ama hiç de rahatsız değilim.Çünkü hepsi de birbirinden lezzetli.Bundan sonra haftada bir pişecek bizim evde mantar tahminimce.
Çünkü ev halkı da memnun bu durumdan.Çıtır mantar tek başına da tavuk yemekleriyle çok iyi gidiyor...
Malzemeler:
1 paket kültür mantarı (mümkün olduğunca küçük boy)
1 çay bardağı un veya galeta unu
Yarım çay kaşığı karabiber,tuz
Sıvıyağ
Yapılışı:
Mantarları yıkayıp bütün olarak haşlıyoruz. Sıvıyağı kızdırıp un karabiber tuz karışımına bulayıp kızartıyoruz. Ben sos olarak sarmısaklı mayonez hazırladım.
Afiyet olsun!
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder