İkinci mantar tarifimle karşınızdayım. Çok seviyorum ve sık yapıyorum. Bu haliyle de oldukça lezzetli...Hasanpaşa köftenin yanında servis yaptım çok da yakıştı...
Mutlaka deneyin derim...
Malzemeler:
- 1/2 kg kültür mantarı
- 5-6 diş sarmısak
- Tereyağ sıvıyağ karışımı
- Kekik,pulbiber,tuz
Yapılışı:
- Tereyağ ve sıvıyağ karışımımızı tencereye veya tavaya alıp doğranmış kültür mantarlarını ve doğranmış sarmısakları ekliyoruz.
- Yüksek ateşte mantarlar suyunu çekip salıncaya kadar kavuruyoruz
- .Mantarlar suyunu çekince tuz ve baharatları ekliyoruz.
- Tamamen kavrulunca ocaktan alıyoruz.
Afiyet olsun!
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder